11-02-09

Vtm schrapt 'AstroContact'

Vtm schrapt onmiddellijk het paranormale programma 'AstroContact'. Vtm doet dit na uitspraken van twee ex-presentatrices van het programma Sandrina Walschap en Zanda Lee. Volgens Walschap en Lee werden goedgelovige kijkers aan het lijntje gehouden. Veel dure minuten zouden voorbijgaan vooraleer een beller effectief een paragnost of een astroloog aan de lijn krijgt. Vtm wil dit nu eerst ondezoeken voor het verder wil gaan met AstroContact. AstroContact wordt gemaakt door het Nederlandse productiehuis Byteplanet.

dyn006_original_300_225_jpeg_2565769_80159b4744f1935621bd7a87c60c06f6

Commentaren

Bullshit Da's allemaal dikke bullshit. Geef daar toch je geld niet aan!

Gepost door: Sarah | 23-03-09

astro contact op TV Heb reeds meerdere malen gebel naar het nr. 090582822 en krijg na geruime tijd steeds het antwoord U BENT NIET GESELECTERRD alhoewel de lijn WEL open staat volgens de prezentatrice die gewone uitleg geeft terwijl zij wacht op een beller.
Dit kost mij steeds een gesprek VOOR NIETS
Graag meer uitleg hierover.

Gepost door: Elisabeth | 22-04-09

Ik heb al meermalen geschreven naar presentatrices en mijn eerste brief naar U Sandrina Walschap. +- 2 jaar geleden.

Verbaasd was ik toen U mij op een goede dag opbelde. En verrast.

Van de anderen heb ik geen reactie ontvangen behalve van Bonita, haar eerste woorden om 08.30 begin van de uitzending : " Achiel, ik denk dat gij gefrustreed zijt en doe daar iets aan ."

Intussen ben ik nog méér gefrustreerd geraakt. Ze heeft mij helaas niet kunnen helpen, ons telepatisch contact was daar veel te slecht voor en hierboven waren ze in staking, U weet wel de bende aartsengelen, godinnen, voorvaderen en geesten.

Hans heeft nog geprobeerd de zaak recht te zetten met zijn allernieuwste stokpaardje, zijn indianentrommel, helaas is hij niet de beste drummer. Echt zielig met dat trommeltje, maar beter dan zijn best kan een mens niet doen bij gebrek aan beter.

Maar Goedele, die Goedele, een nieuwe ster aan het firmament, een lieve frisse opgewekte verschijning op het scherm.

Eerst bij toeters en bellen interactief spelprogramma, daarna boegbeeld voor meubelen Gova, de horoscoop laat doet ze ook goed,
en nu onder de kundige leiding van Bonita die het houdt bij korte, bondige en gevatte antwoorden aan de bellers want om de twee minuten moet er zeker en vast een nieuwe beller zich melden, en dan tijdens die twee minuten moet er spiritueel contact zijn en voeling.
De wereld draait rap tegenwoordig.

Van die voeling met de beller gesproken. Een plotse pijn in de schouder, een steek in de hersenen, een kramp in de grote teen, een spanning tussen de oren, een blokkering in de biceps, er ontbreekt nog net een kotsbakje voor de volledigheid.

Al die verschrikkelijke pijnen die de presentatrices moeten uitstaan tijdens zo'n uitzending, dan vraag ik me af in welke staat die dames na de uitzending huiswaarts keren, half kapot, half gebroken ? Gefrustreerd misschien ?

En toch staan ze 's anderendaags weer pieplekker paraat, al de verschrikkelijke pijnen verdwenen zonder dokterstussenkomst,zeer merkwaardig, maar ja, een roeping is een roeping nietwaar ? dat dwingt bewondering af, zichzelf zo kunnen wegcijferen.

Ik moet er mee stoppen want ik krijg een steek in de nek.

vr gr

Gepost door: achiel verbist | 21-10-10

hoe méér ik naar dat programma kijk ,goh, hoe belachelijker ik het vind. en goh, hoe bedrieglijker. goh, ik beweer niet dat het zo is, voor alle duidelijkheid, dit is wat ik er van vind, laat daar geen misverstand over bestaan.
Die Joeri doet er allles aan om toch maar geloofwaardig over te
komen, ik ben eerlijk, beweert hij himself, als ik niets
doorkrijg, dan is het NEEN. ALS hij iets doorkrijgt is nog maar de vraag,misschien lukt het beter met zijn allernieuwste gadgeoht,
goh, ik heb gezien dat hij zijn kaarten allemaal naar binnen heeft geplooid om alzo meer indruk te maken, goh. ieder heeft zo
van die trukjes, goh, in ieder geval, goh, hij heeft al zeer veel bijgeleerd bij al die andere supersterren, goh,zoals er zijn Sarah, Bonita, Hans, Pieter, goh,er zijn er zo veel om een keuze uit te maken, als men ze allemaal aan de lijn heeft gehad dan zijn de zakken wel vol , goh, goh, .

goh,

Gepost door: achiel verbist | 07-07-11

ik vind het spijtig dat jully er niet voor openstaadom its te leren van ons zelf vb aura s je ziel je zelf ontdekken wie we zelf zijn als mensen staa open om iets te leren tato tato tato wawa

Gepost door: andries werna | 09-07-11

ik vond een mooi programma zeker met joery maar je moest wel lang bellen voor je binnen kon ik ben zelf kaartlegster en zie wie de goeie waren joery was de beste spijtig voor hem

Gepost door: marleen | 28-06-12

warom astro cotakt van het scherm halen er niemant die U verplicht daar naar te kijken of te pellen .Is het nu beter dat de tv winkel ,al van 8h op het scherm .Dat kost U meer voor na te bellen als naar astro contact.Dank Uwel heren dat U deze onzin heeft door gevoerd .als daar niet in gelooft kijk er dan niet naar

Gepost door: van linden | 04-07-12

De commentaren zijn gesloten.