26-09-10

Een Vlaamse en een Nederlandse winnen My Name Is...

Tijdens een spetterende finale van My Name Is werden Lady Gaga en Amy Winehouse gekozen tot de winnaars van 2010! Zij zijn de headliners van de concerten die op 27 en 28 november 2010 gehouden worden in de Heineken Music Hall.

MyNameIs.jpgDe 14-jarige Lana Lauwers uit Deinze heeft zaterdagavond My Name Is... gewonnen bij de jongeren. Ze verbaasde ‘In my name is…’ vriend en vijand met haar imitatie van Lady Gaga.
De 31-jarige Merante uit Nederland won als Amy Winehouse bij de volwassenen.
De finale werd reeds op 6 september opgenomen maar werd zaterdagavond zowel in Vlaanderen als in Nederland uitgezonden. Het was een meer dan spannende finale zonder sms-jes maar wel met de stemmen van de vakjury die aangevuld werd door een kinderjury.
De spanning was te snijden in de studio want de inzet was bijzonder hoog, net zoals het niveau van de kandidaten : de twee winnaars krijgen immers een hoofdrol in gloednieuwe theatershow van Albert Verlinde, die dit najaar in België en Nederland zal spelen.
Deze staan volledig in het teken van deze spectaculaire winnaars en de liedjes en moves van hun idool. De kandidaten laten tijdens de My Name Is concerten zien dat zij de terechte winnaars zijn en kunnen zingen en dansen zoals hun eigen idool.

De commentaren zijn gesloten.