02-10-10

Jill & Lauren naar Junior Songfestival

Jill & Lauren hebben de finale van Junior Eurosong gewonnen. De twee meisjes mogen met het discoliedje "Get JuniorEurosong2010.winners.jpgup!" ons land vertegenwoordigen op het Junior Songfestival in Minks. De dames waren zo blij dat ze bij de bekendmaking van de winnaar even naar hun woorden moesten zoeken. "Jullie zijn allemaal fantastisch", reageerde Jill uiteindelijk.

De uitzending van de finale van Junior Eurosong liep niet van een leien dakje: door een technisch probleem liep de live-uitzending een halfuur vertraging op.

Algauw bleek tijdens de finale dat er niet echt een favoriet was. Ferre, DnA, Ymke, Jill & Lauren maakten evenveel kans volgens de vakjury. Toch bleek het sms'end publiek een voorkeur te hebben voor het zingende meisjesduo.

De vakjury had al lovende woorden gehad. Jelle Van Dahl (Lasgo) zat meteen met het refrein van "Get up!" in haar hoofd. Laura Omloop, die vorig jaar Junior Eurosong won, vond het Engels in het nummer wel goed passen. "Iedereen in Minks gaat dat ook verstaan", legde ze uit.

JuniorEurosong2010.jpg

De commentaren zijn gesloten.