08-10-10

Karel van restaurant Karnivale gaat scheiden

Nadat zijn maatje Ken eerder al uiteenging met zijn partner, gaat nu ook Karel van het Aalsterse restaurant Karnivale scheiden van zijn vrouw. Het stel was dertien jaar samen, waarvan drie als getrouwd koppel. "Het rommelde al lang in onze relatie, zelfs al voor de opnames van 'Mijn Restaurant'", zegt de 30-jarige Antwerpenaar in Het Laatste Nieuws.

Karel ontkent de geruchten dat hij een nieuwe vriendin heeft. "Er is sinds kort wel een 'speciaal' iemand in mijn leven. De toekomst zal moeten uitwijzen of zij de ware is", zegt hij in de krant Het Laatste Nieuws.

"Dit is uiteraard heel jammer", vertelt hij over zijn echtscheiding. "Lieve was mijn jeugdliefde. Dit doet pijn. De eerste keer dat we samen naar de notaris gingen, was echt een hel." Volgens Karel heeft de breuk met zijn echtgenote niks met het vtm-programma te maken. Hij wijst erop dat hij ook vóór 'Mijn Restaurant' al in de horeca werkte en het paar dus wíst wat dat met zich meebrengt. Ook de huwelijksproblemen dateren al van voor de opnames, laat hij weten.

MijnRestaurantKen&Karel.JPG

De commentaren zijn gesloten.