10-10-10

'So You Think You Can Dance' vanavond 1ste liveshow!

Op woensdag 6 oktober kon je zien hoe 18 dansers in Moskou tot het uiterste gingen om hun plaats te bemachtigen in de liveshows van 'So You Think You Can Dance'. Negen jongens en negen meisjes moeten vanaf SYtYCD.An&Dennis.jpgvanavond het beste van zichzelf geven tijdens de wekelijkse liveshows, tot uiteindelijk de beste danser van de Lage Landen de overwinning in de wacht sleept.
De eerste liveshow op zondag 10 oktober belooft meteen een wervelende show te worden. Zo zien we elke danser uit de top-18 twee maal aan het werk: Een keer tijdens een groepschoreo en een tweede maal in duo met een door de jury toegewezen partner. Lorenzo en Enora proberen te verassen met een moderne dans op 'Sorry Seems To Be the Hardest Word' van Elton John, terwijl Eldrick en Natasha het over een heel andere boeg gooien. Zij brengen voor de jury een stevige dosis Hiphop Lyrical op 'Love The Way You Lie' van Rihanna & Eminem.

We kunnen al verklappen dat de groepschoreo zal gebeuren op een nieuw nummer van de Nederlandse zanger, producer en DJ Don Diablo. Hij is er alvast van overtuigd dat de dansers van 'So You Think You Can Dance' kunnen dansen... Ze mogen binnenkort hun groepschoreografie immers brengen in een videoclip op de muziek van Don Diablo.

Benieuwd of onze dansers de pasjes en techniek op tijd onder de knie krijgen en misschien nog wel belangrijker: of ze de stress aankunnen die een live-publiek met zich meebrengt.

SYTYCD.Jury.jpg

De commentaren zijn gesloten.