20-10-10

Lucie van Mijn Restaurant zwaargewond na val

Het zit Lucie en Jimmy niet echt mee. Eerst wonnen ze Mijn Restaurant niet en waren ze verplicht om hun MijnRestaurant.Lucie.jpgrestaurant Terrae te sluiten.
Na een welverdiende vakantie ging het koppel weer aan het werk en gaan ze bij mensen thuis koken. Maar het koppel is ambitieus en zowel Lucie als Jimmy willen dolgraag een nieuwe zaak openen.

Daarvoor zijn ze op zoek naar een pand dat geschikt is om een restaurant te openen. Bij die zoektocht ging het even mis vertelt ze in Dag Allemaal.
Samen met de aannemer was ze op het dak van de zaak en Lucie stapte op een glazen koepel. Maar die was niet stevig genoeg om het gewicht van Lucie te dragen. Met alle gevolgen vandien want de enthousiaste chef zakte erdoor en kwam enkele meters lager op de keiharde vloer terecht.

Lucie werd naar het ziekenhuis gebracht waar vastgesteld werd dat ze twee zware verstuikingen had opgelopen. Bovendien zit er een barst in één van haar hielen. Even later kreeg Lucie te horen dat er niets anders opzat dan haar twee benen in het gips te leggen. Lucie is nu niet in staat om op zoek te gaan naar een nieuwe zaak maar wie weet brengen de vele scherven toch geluk.
MijnResaurant.Lucie&Jimmy.jpg

De commentaren zijn gesloten.