28-11-10

3 Nederlanders en 1 Vlaming dansen finale 'So You Think You Can Dance'

Zondagavond weten we wie zich de meest populaire danser van de Lage Landen kan noemen. Maar niet na eerst SYTYCD.Lise.jpgnog anderhalf uur te kunnen genieten van een wervelende show vol sensationele en verrassende dansacts. Vorig jaar waren 3 Vlamingen en 1 Nederlander tijdens de finale in de running voor de eindoverwinning, maar dit jaar zijn de rollen omgekeerd. Vlaamse jazz- en hiphop-danseres Lise moet het opnemen tegen 3 noorderburen: de ambitieuze 28-jarige Natascha, hiphopper en met zijn 18 jaar piepjonge Floris en de 20-jarige Lorenzo, die nooit bang is om risico’s te nemen.

In deze finale gaan de 4 dansers het gevecht aan met zichzelf en met elkaar, met één gemeenschappelijk doel: de felbegeerde titel 'Meest Populaire Danser van de Lage Landen', de hoofdrol in de Nederlandse dansfilm 'Body Language', een dansopleiding naar keuze en 25.000 euro.

Tijdens de finaleshow moet elke danser drie maal aan de slag tijdens een koppeldans. Inderdaad: iedereen danst met iedereen. Ook de jongens en de meisjes onderling.

 

De commentaren zijn gesloten.