05-12-10

Zwaar ongeluk tijdens Duitse liveshow 'Wetten, dass'

Het Duitse tv-programma 'Wetten, dass...?' is gisteravond abrupt afgebroken nadat een deelnemer tijdens de Zwaar ongeluk tijdens Duitse liveshow 'Wetten, dass'.jpglive-uitzending zwaargewond was geraakt. De 23-jarige kandidaat kwam hard ten val toen hij met springveren onder zijn schoenen met een salto over vijf rijdende auto's probeerde te springen. Bij de derde auto ging het echter mis. Uitgerekend zijn vader zat toen achter het stuur van het voertuig. De kandidaat bleef roerloos liggen en is naar het academisch ziekenhuis van Düsseldorf overgebracht. De zender ZDF brak het programma na het incident af en zond muziekvideo's uit. De presentator van het programma, Thomas Gottschalk, zei dat hij in zijn tv-loopbaan nog niet eerder zo hevig was geschrokken.

Gottschalk liet later weten dat de 23-jarige Koch bij bewustzijn was. Hij had met zijn ouders gesproken. Koch is in het dagelijks leven stuntman en acrobaat.

Zondag werd bekend dat Koch bij de repetities donderdag en vrijdag ook al ten val is gekomen. Hij viel op zijn rug en achterwerk, maar bleef ongedeerd. ZDF heeft aangekondigd nog scherper bij de weddenschappen te selecteren, hoewel kandidaten ook nu al aan zware eisen moeten voldoen.


De commentaren zijn gesloten.