22-12-10

Nieuwe Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren op 25 februari 2011

Naar jaarlijkse gewoonte worden ook volgend jaar opnieuw de Vlaamse Oscars uitgereikt voor de beste en populairste televisieprogramma’s van het afgelopen jaar. Tijdens deze vierde editie van De Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren, op vrijdag 25 februari, beslist het publiek over de twee belangrijkste sterren: De populairste Tv-persoonlijkheid en het populairste TV-programma.

Vrijdag 25 februari 2011 is niet enkel de Nationale Dag van Koeweit, maar vooral de avond waarbij de gehele Vlaamse televisie wereld richting Hasselt komt. Want daar worden, tijdens een fantastische ceremonie live vanuit de Ethias Arena, de Vlaamse Televisie Sterren uitgedeeld. Alles zal live uitgezonden worden op vtm.

Tijdens de uitreikingsceremonie worden er dit jaar maar liefst vertien awards uitgereikt. Nieuw dit jaar is de categorie voor Beste Lifestyleprogramma. De Vlaamse Televisie Academie verstaat daaronder alle programma’s die lifestyle gelinkte informatie geven over het dagelijkse leven. Bijvoorbeeld over mode, koken of reizen. De kijker kiest niet alleen het populairste TV-programma, maar de kijker beslist ook over de populairste tv-persoonlijkheid van het jaar.

Nu al wordt er met grote belangstelling uitgekeken naar hét televisie-evenement van het jaar. Genomineerden, bekende Vlamingen en de makers zullen hun beste pak boven halen voor hun moment op de rode loper. Is Erik Van Looy opnieuw topfavoriet? Zullen de Benidorm Bastards na de Gouden Roos van Montreux ook de felbegeerde Televisie Ster binnenhalen? Of zullen de Vlaamse Hollywoodvrouwen schitteren in Hasselt?! U komt het allemaal te weten op vrijdag 25 februari op vtm.

nachtvandevlaamsetelevisiesterren.jpg

De commentaren zijn gesloten.