21-12-10

Paul D'Hoore van VRT naar VTM

De Vlaamse Media Maatschappij (VMMa) heeft Paul D'Hoore aangetrokken als financieel-economisch expert voor Het Nieuws op vtm. Dat meldt de maatschappij in een persbericht. De 51-jarige voormalige VRT-journalist zal vanaf 1 januari te zien zijn in Het Nieuws als er financieel-economische items aan bod komen die meer uitleg nodig hebben.

"Ik geloof in het nieuwe project van Het Nieuws. De afgelopen maanden is er achter de schermen zeer hard gewerkt aan een Nieuws dat gaat naar de essentie. Aan die nieuwe koers wil ik meebouwen", wordt D'Hoore in het persbericht geciteerd. D'Hoore werkte tussen 1983 en 2007 voor de openbare omroep op radio en tv. Ook nadien, als zelfstandig financieel journalist, bleef hij als beursspecialist meewerken aan VRT-programma's.
 
D'Hoore heeft nu een exclusieve audiovisuele overeenkomst met de VMMa afgesloten, luidt het in Vilvoorde. "D'Hoore is dé referentie als het gaat om financiële dossiers. Hij is dan ook een enorme aanwinst voor ons Nieuws omdat hij moeilijke dossiers tot de kern van de zaak kan terugbrengen", aldus Eric Goens, directeur informatie.

Paul D'Hoore van VRT naar VTM.jpg

De commentaren zijn gesloten.