03-01-11

'Blokken'-winnaar valt voor tegenkandidate

Wesley Godts (29) heeft aan de grote 'Blokken'-finale niet alleen 14.000 euro overgehouden, maar ook een nieuw blokkenfinalisten-wesley-en-kathleen-zijn-een-koppeltje_5_460x0.jpglief. De bolleboos viel voor zijn tegenkandidate Kathleen Guyot (25), meldt de krant 'Het Laatste Nieuws'.

Veel woorden maakte Godts aan de quiz niet vuil. In amper zestien seconden vond hij het zevenletterwoord, waarmee hij de titel van 'allerbeste Blokken-speler ooit' in de wacht sleepte.

Echt spannend werd het pas op de feestelijke receptie achteraf. "Tijdens de opnames konden Kathleen en ik het al goed met elkaar vinden", aldus Wesley. "We koesterden allebei de droom om de finale te halen en met het geld een reis naar Amerika te maken. Na de opnames geraakten we aan de praat en het bleek echt te klikken. Uiteindelijk heb ik Kathleen op de ouderwetse manier uit eten gevraagd, en toen is de bal aan het rollen gegaan..."

"Ik had nooit gedacht een lief aan 'Blokken' over te houden", reageerde Kathleen lachend. "Toen Wesley de finale won gunde ik het hem echt. Ik had het veel erger gevonden om van een andere kandidaat te verliezen."

Intussen hebben de kersverse tortelduifjes zich ingeschreven voor 'De Pappenheimers'. "Wesley is ervan overtuigd dat we het samen ver zullen schoppen. We vullen elkaar aan en kunnen veel leren uit onze deelname aan 'Blokken'. Al moet ik er zijn overwinningskreten dan wel bijnemen", aldus nog een dolblije Kathleen.

De commentaren zijn gesloten.